Közélet

2007.04.06. 16:58

Ötszázmillióra pályázhatnak régiónkban a civilek

Több mint ötszázmillió forintra jelentkezhetnek régiónk egyesületei, alapítványai a Nemzeti Civil Alapprogram (NCA) Dél-alföldi Regionális Kollégiuma civil szervezetek működési támogatására kiírt pályázatán.

p. r.

Erről Hajnal Edit, a Csabai Civilek Irodájának vezetője beszélt azon a mai szakmai napon, melyet a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete (megyei civil szolgáltató központ) rendezett a békéscsabai városházán. Hajnal Edit hangsúlyozta, a támogatásként kiosztható félmilliárd forintra április 25-ig lehet pályázni, a jelentkezések elektronikus úton is beadhatók. Az érdeklődők részletes információkat a www.nca.hu honlapon találhatnak. A sikeres pályázatok érdekében a Közösségfejlesztők Békés Megyei Egyesülete (Békéscsaba, Luther u. 6. 66/442-122) és a Csabai Civilek Irodája (Békéscsaba, Derkovits sor 2. 66/449-222) is szolgál információval a szervezetek képviselőinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!