Közélet

2007.02.16. 22:14

Itt a 2.0 verzió — megújult a Beol használtautó-rovata

Elkészült és elérhető a Beol.hu használtautó-rovat 2.0-ás változata, mely számos kényelmi szolgáltatással könnyíti meg a lap használatát. Az Axel Springer Network szakemberei által kifejlesztett felülettel immár pillanatok alatt megtalálhatják a kiválasztott használt gépkocsit az érdeklődők, mi több, az interneten keresztül meg is rendelhetik azt.

BEOL

A tavaly év végén indult használtautó-rovat eddig is rendkívül népszerű volt az olvasók körében, hiszen a hasonló jellegű országos szolgáltatásokkal szemben nagy előnye, hogy a kiválasztott gépkocsi helyben, a megyén belül található meg, nem kell több száz kilométert utazni a megtekintésért, illetve megvásárlásért (kinek ne lenne rémtörténete arról, hogy egyetlen akadálya volt egy gépkocsi adásvételnek: a távolság, ezáltal ugyanis drágább lett volna a leves, mint a hús).
A használtautó-rovatban számos szempont szerint kereshetjük álmaink (és lehetőségeink) gépkocsiját: típus, márka, évjárat, kivitel, vételár, műszaki vizsga, teljesítmény, lóerő, üzemanyag, szállítható személyek, ajtók száma, sőt, a csomagtartó jellege szerint is.
A lapon egyelőre csak a Békés megyei kereskedések gépkocsijai tekinthetők, illetve rendelhetők meg, de a fejlesztés folytatódik, hamarosan interaktívvá válik a rovat, ami azt jelenti, hogy a gépkocsijukon túladni kívánó tulajdonosok is feltehetik járművüket az internetre, jelesül a legkedveltebb Békés megyei információs és közösségi portál szakrovatába.
A Népújság Kft. által kiadott Beol.hu nagy fantáziát lát az e-commerce, azaz elektronikus kereskedelmi szolgáltatások fejlesztésében, így a jövőben más szolgáltatások is megjelennek a 15—49 évesek körében kiemelten kedvelt lap kínálatában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!