Közélet

2006.07.24. 15:44

Ittasan, kivilágítatlanul bringázott a 73 éves néni

Egy halálos, hat súlyos és hét könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset történt az elmúlt héten Békés megyében. A 14 balesetben egy ember meghalt, és 19-en megsérültek.

BEOL

Két baleset okozója volt ittas. Egy 32 éves körösladányi férfi nem csak magát, hanem utasát is veszélybe sodorta kedden este. Ittasan ült autóba, és Körösladányban nekiment egy háznak. Szerencsére mindketten könnyű sérüléssel megúszták a balesetet. Egy idős nő ittasan biciklizett és úgy okozott balesetet csütörtökön késő este a Gyula és Doboz közötti úton. A 73 éves nő biciklije ráadásul ki sem volt világítva. Így aztán későn vette őt észre egy segédmotoros, aki azért még megpróbálta elkerülni az ütközést. Elkormányozta a motort, de mindketten elestek, és 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedtek.
A nénin kívül egyébként még 2 kerékpáros okozott balesetet a múlt héten. Az okozók között továbbra is vezetnek a személyautók sofőrjei. Ők 8 esetben voltak hibásak egy-egy baleset bekövetkeztéért. A legtöbb baleset most az esti időszakban, 18 óra és 22 óra között történt. 

Ezek is érdekelhetik