Közélet

2006.07.09. 08:41

Gyújtogatót keresnek Békéscsabán

Egyelőre nem lehet tudni, mi áll egy szombati békéscsabai gyújtogatási ügy hátterében. Lehet garázdaság és lehet bosszú is - a rendőrség egyelőre nyomoz.

BEOL

Békéscsabán a Borjú utcában egy építés alatt álló lakóház földszintjén lévő fa gerendákra, valamint a tetőtér egyik szarufájára és belső fa burkolatra gyúlékony folyadékot öntött ismeretlen elkövető, majd azt meggyújtotta. A kár mintegy 150 ezer forint.

Ugyancsak a megyeszékhelyen a polgármesteri Hivatal, a Munkácsy Mihály Múzeum, a Békés Megyei Könyvtár valamint az Andrássy út egyik boltja elől is eltulajdonítottak egy-egy kerékpárt.

A csabai Vásárcsarnokban ismeretlen elkövető egy hátizsákból ellopott egy pénztárcát a benne lévő iratokkal és készpénzzel. A bűncselekménnyel okozott kár 80 ezer forint.

Az Árpád Fürdő bejáratánál leállított és lezárt személygépkocsit ismeretlen elkövető kinyitotta és egy CD-s autórádiót, valamint iratokat és készpénzt tulajdonított el. A tulajdonos kára kb. 21 ezer forint.A mezőberényi Fürdőben egy táskából ismeretlen elkövető eltulajdonított 3 db mobiltelefont.

Gyula egyik diszkójában egy ott szórakozó fiataltól ismeretlen tettes ellopta a telefonját és személyes iratait, valamint két barátnője telefonját is. A fiatalok kára 63 ezer forint.

Ezek is érdekelhetik