Kék hírek, bulvár

2016.07.27. 16:53

Stopposok loptak bankkártyát Orosházán

Stopposok vitték el és használták egy férfi bankkártyáját Orosházán.

police.hu

Orosházán, a Szabadság térről július 26-án a rendőrök előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint július 17-én lopott bankkártyával fizetett az egyik orosházi üzletben.

A kártyát előző nap a társa lopta el egy férfitól, aki stopposként felvette és Orosházáról Kardoskútra vitte őket. A kocsi hátsó ülésén volt az autó vezetőjének a kabátja, B. T. annak zsebéből vette ki a pénztárcát, amiben a bankkártya is volt. Amikor kiszálltak a kocsiból, az iratokat eldobálták, a tárcában talált pénzt elköltötték. A kártyát a tulajdonos letiltatta, így O. G. csak egyszer tudott vele fizetni.


 
A 20 éves sarkadi B. T. a lopás mellett kifosztás bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítható és jelenleg bűnügyi őrizetben van. A szintén 20 éves sarkadi O. G. ellen, aki a gyanú szerint az egyik kifosztásban vett részt, a rendőrség információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett miatt is eljárást indított.

Címkék#Orosháza

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!