Kék hírek, bulvár

2015.12.22. 15:27

Túl sok cukorka miatt kerültek őrizetbe

Néhány órán belül elfogták a rendőrök azt a két fiatalkorú fiút, akik egy italboltba és egy élelmiszerüzletbe is betörtek Újszalontán - közölte a rendőrség a police.hu oldalon.

BEOL

A kötegyáni Határrendészeti Kirendeltség rendőrei december 19-én késő éjjel Méhkerék és Újszalonta között járőröztek. Útközben felfigyeltek két fiúra, akik a rendőrautót látva el akartak bújni egy bokor mögé. Igazoltatták őket és átvizsgálták a ruházatukat, valamint a náluk lévő csomagokat is. A szatyraikból több tucat csokoládé, cukor, energiaital és készpénz került elő.

A fiúk azt mondták, hogy házibuliba mennek.

A határrendészeknek gyanús volt a nagy mennyiségű édesség, ezért felvették a kapcsolatot a Sarkadi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő rendőreivel.

Lopásról még nem érkezett bejelentés, de a nyomozók még az éjszaka folyamán megállapították, hogy a 16 éves újszalontai és a 15 éves sarkadi fiatal nem sokkal korábban egy újszalontai italboltba és a mellette lévő élelmiszerboltba tört be.

A két tinédzsert előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A lopott édességeket és a pénzt lefoglalták és visszaadták a sértetteknek. A Sarkadi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított ellenük büntetőeljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!