Kék hírek, bulvár

2013.04.23. 18:58

Szarvasi diáksikerek a közlekedési versenyen

Szarvasi siker született a kedden megrendezett középiskolás közlekedésbiztonsági versenyen.

BEOL

Békéscsabán, a Szent-Györgyi Albert Gimnázium és Szakközépiskolában kedden tartották meg a XI. Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa megyei döntőjét. Kerékpáros, segédmotoros és személygépkocsi vezető kategóriában összesen 24 diák mérte össze tudását.

A versenyzők először elméleti feladatokat oldottak meg, majd a gyakorlatban is számot adtak tudásukról. Az egyéni verseny legjobbja kerékpáros kategóriában Podani Milán lett, a segédmotorosok között pedig Sinkovics Péter bizonyult a legeredményesebbnek. Mindketten a szarvasi Vajda Péter Evangélikus Gimnázium tanulói.

A személygépkocsi-vezető kategóriában a békéscsabai Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakközépiskola diákja, Sonkoly Zoltán végzett az első helyen. A csapatversenyt a Szarvasi Baleset-megelőzési Bizottság csapata nyerte, melynek tagjai: Szabó Alex, Podani Milán és Sinkovics Péter.

Ők képviselik megyénket a 2013. május 22-e és 24-e között Debrecenben megrendezésre kerülő országos döntőn. A megyei versenyt követő ünnepélyes díjátadón dr. Hajdú Antal ezredes, a Békéscsabai Rendőrkapitányság vezetője gratulált a helyezetteknek.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!