Kék hírek, bulvár

2012.09.25. 17:17

Polyák Zsolt lehet az új Békés megyei főkapitány

Bács-Kiskun megyéből érkezik az új Békés megyei főrendőr - értesült lapunk. Polyák Zsolt október elsejétől foglalja el a megyei főkapitányi széket.

BEOL

A Beol.hu információi szerint október elsejétől Polyák Zsolt ezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója, a megyei főkapitány helyettese irányítja a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságot. Miint ismert, Gyurosovics József, az előző főkapitány szeptember elsejétől a Hajdú-Bihar megyei főkapitányságot irányítja.

Polyák Zsolt 1969-ben Baján született (akárcsak elődje), majd Kalocsán mezőgazdasági középiskolában érettségizett. Baján egy húsipari cégnél helyezkedett el, munka mellett elvégzett egy felsőfokú informatikusi, rendszergazda, programozó tanfolyamot.

1994-ben lett rendőr,  a bajai kapitányság vizsgálati alosztályán kezdett, majd nyomozónak állt. Munka mellett végezte el a Rendőrtiszti Főiskolát, 2000-ben. 1997-ben engedett a kecskeméti hívásnak és a megyeszékhelyre költözött.

A főkapitányság életvédelmi alosztályán nyomozóként kezdett dolgozni. Mindig is érdekelték az életellenes bűncselekmények, idővel az életvédelmi alosztály vezetője lett. 2005-ben fejezte be a jogi egyetemet - olvasható egy korábban vele készült online interjúban a Baon.hu oldalon.

Nős, három gyermek édesapja Szabadidejében szeret olvasni, és a számítógép előtt is sok időt tölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!