Kék hírek, bulvár

2009.02.27. 17:22

Ökölharc a hivatalban: otthagyta a fogát a kötegyáni férfi

Ököllel tárgyalta meg két, ügyfélként érkezett család a köztük lévő nézeteltérést Kötegyánban a polgármesteri hivatal egyik irodájában. Egy férfinak három foga bánta a „diskurálást”, egy a szekrény alól került elő.

b. i.

— Balogh Károly volt bent a szociális ügyintézőnél, aztán megjelentek Mezőék. Először Mező Zoltán felesége, Panni ment be az irodába, akkor alakult ki az emelkedett hangú szócsata. Ezután a férje is utána ment s ekkor robbant ki a verekedés. Ekkorra azonban már az idősebb Mező Zoltán is megérkezett — tájékoztatták lapunkat a helybeliek.

— Az okmányiroda száma kellett volna, ezért mentünk fel a hivatalba. Ott Karcsi elém vágta a telefonját, hogy a felesége Magdika milyen sms-t küldött neki. Esküszöm, hogy semmi Provident-pénzt nem adott nekem Magdika, hiszen én is vettem fel. A történtek után már bánom, hogy egyáltalán szóba álltam, barátkoztam vele — fújta Mező Zoltánné.

— Amikor hallottam, hogy vitatkoznak benyitottam az irodába és csak annyit kérdeztem: Mi a baj Panni? Erre már felugrott Karcsi s ütött is — vette át a szót a selypítő Mező Zoltán.
„Soha nem gondoltam, hogy ide fajulnak a dolgok, hogy kiveri három fogam, hiszen korábban egymás tányérját segítettük” — tette hozzá.

— Hallottam, hogy összeverekedtek a hivatalban. Sajnos azt mondják a feleségét is bántotta. Arra a Lenin utcán keresse — igazított útba egy bevásárlásból hazatérő szomszéd utcabeli. A megadott címen senki nem nyitott ajtót, a szomszéd néni szólt, hogy Károly Sarkadon élő édesanyjához távozott a gyermekekkel.

— A feleségem Székesfehérvárra ment el dolgozni. A kisfiammal voltam a hivatalban ügyet intézni. Panni soron kívül bejött és amikor az sms-ben írtak miatt a gyorskölcsönről kérdeztem hangosan azzal fenyegetett, hogy feljelent rágalmazásért. Ekkor lépett be Zoli s egyből támadólag rámmozdult. Ekkor én sem hagytam magam, védekeztem. Utána hárman ugráltak rám, ütöttek vertek — adta elő immár Sarkadon élő édesanyja lakásán Balogh Károly.

A Sarkadi Rendőrkapitányság az ügyben csoportos garázdaság és súlyos testi sértés bűntette miatt indított nyomozást.

Címkék#kötegyán

Ezek is érdekelhetik