A hét ingatlana

2023.12.24. 12:20

Mit kaphat 3 millió forintért? Takaros kis házat, nagy telekkel!

Az ingatlan Magyarbánhegyesen található, ahol nagy hagyománya van a dinnyetermelésnek. A ház minden közművel fel van szerelkezve, egy szobával, fürdő szobával, tágas konyhával rendelkezik, és még egy tárolóhelyiség is tartozik hozzá. A telek kiválóan alkalmas gazdálkodásra is.

Beol.hu

Eladásra kínálom ezt a jó műszaki állapotú kis családi házat Magyarbánhegyes településen!

Magyarbánhegyes község Békés megye déli részén található, a megyeszékhely Békéscsabától és a fürdőváros Gyulától is kb. 35-35 km-re fekszik, lakosainak száma kb. 2 000 fő.

A településen élők fő megélhetését a mezőgazdaság biztosítja, kiváló minőségű termőföldek jellemzőek a térséget, nagy hagyománya van a dinnyetermelésnek!

A ház egy csendes utcában található, egy szobával, fürdő szobával, tágas konyhával rendelkezik,illetve egy tárolóhelyiség tartozik hozzá!

A házhoz nagyméretű telek tartozik, amely kiválóan alkalmas gazdálkodásra, kertészkedésre. Az épület 1980-ban épült, tégla falazattal, minden közművel ellátott, fűtése gázkonvektorokkal megoldott, a használati meleg víz ellátást gáz üzemű, átfolyós vízmelegítő biztosítja.

Főbb jellemzők:

- telek: 1 753 négyzetméter,
- lakótér: 48 négyzetméter,
- tornác 19 négyzetméter,
- tároló: 23 négyzetméter.

További remek lehetőségekért keresse az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!