Hírek

2006.05.05. 14:09

Végzett magával a világbajnoki ezüstérmes gyilkosa

Öngyilkos lett Gerold Stadler, a világbajnoki ezüstérmes svájci síelő Corinne Rey-Bellet feltételezett gyilkosa, egyben férje, akit szerda este holtan találtak – jelentette be a svájci rendőrség.

É. S.

A korábbi jelentések pontosítása alapján Stadler tetemére a vaudi kantonban lévő Ollon nevű település mellett, egy erdő szélén bukkant rá egy környékbeli lakos. A holttest közvetlen közelében lőfegyver hevert a földön. Amint a vizsgálatokból kiderült, a hadsereg tartalékos állományba tartozó, civilben banki alkalmazott 34 éves férfi maga vetett véget életének: pisztolyával a jobb halántékán lőtte fejbe magát.

A rendőrség szerint Stadler volt az, aki vasárnap este felesége szüleinek crosets-i otthonában több lövést adott le Corinne Rey-Bellet-re, valamint annak öccsére, Alainre és édesanyjukra. A 33 éves egykori versenyző és 32 esztendős testvére azonnal meghalt, az anyjuk súlyos sérüléseket szenvedett. Rey-Bellet a közelmúltban vált külön férjétől, és költözött vissza a szüleihez. Stadler – a rendelkezésre álló adatok alapján – vasárnap ellátogatott hozzájuk, majd – miután közösen lefektették a gyereküket – éles szóváltásba keveredett feleségével. A házasságuk jövőjéről folyó vitának szem- és fültanúja volt a nő öccse és anyja, illetve részben az apa, aki egy idő után elment otthonról. A férj nem sokkal az apósa távozása után kezdett lövöldözni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!