Kosárlabda

2024.04.19. 07:13

Sorsdöntő párharc a Pénzügyőrrel

A Százhalombatta elleni vasárnapi vereség után biztossá vált, hogy már csak egyetlen párharc vár a Békéscsabai Kosárlabda Klub NB I. B-s csapatára. Azt az egyet az Egerrel szemben alulmaradó Pénzügyőrrel vívja a viharsarki egylet, de már nincs több hibázási lehetősége a rájátszás során, mert a vesztes kiesik az NB II.-be.

Bakulya Mihály

Balog Gáborék a fővárosi riválisuk ellen biztosíthatják jövő évi tagságukat a honi harmadik vonalban. Fotó: Bencsik Ádám

Fotó: Bencsik Adam

A fővárosi ellenfelet az alapszakaszban hazai pályán 8, idegenben 6 ponttal múlta felül a BKK. Az előjel tehát biztató, ugyanakkor nem szabad elfeledkezni arról, hogy a Százhalombatta ellen is így volt ez. A rájátszás teljesen más műfaj, nem is hasonlítható össze a bajnokság alapszakaszával, erre fény derült az említett párharc során. A két klub vezetői megállapodtak a küszöbön álló, egyik félé két győzelméig tartó, kiemelt fontosságú tusa időpontjairól. A csatározás Békéscsabán kezdődik és ott is zárul, amennyiben harmadik meccsre kerül sor.

Íme az időpontok:

Április 24. szerda 19.30: Békéscsabai KK–Pénzügyőr SE (Békéscsaba, Evangélikus Sportcsarnok)

Április 27., szombat, 19.00: Pénzügyőr SE–Békéscsabai KK (Budapest, Camugo Sportlab)

Ha szükséges:

Május 1., szerda, 18.30: Békéscsabai KK–Pénzügyőr SE (Békéscsaba, Evangélikus Sportcsarnok)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában