Labdarúgás - NB II. női, Keleti csoport

2024.04.04. 07:39

Nem a gyulai lányok napja volt

A Gyulai Amazonok megfiatalított NB II.-es női nagypályás labdarúgócsapata súlyos hazai vereséget szenvedett a Keleti csoport 14. fordulójának hétközi mérkőzésén. Molnárné Irénke tanítványai az NB I.-be vágyó Újpesttel szemben maradtak alul.

Bakulya Mihály

Gyulai Amazonok–Újpest FC 0–7 (0–4)

Mezei Virágéknak volt és lesz is még jobb meccsük. Archív fotó: Tóth László 
Fotó: Toth Laszlo


NB II.-es női labdarúgó-mérkőzés. Gyula, 50 néző. Vezette: Medve Dóra.
Gyula: Kovács V. – Szappanos, Lovas, Kajári, Molnár Á., Nagy K., Czirók (Kurta), Kurai, Mezei (Danics), Pintye (Freiberger), Bordás. Edző: Molnár Zoltánné.
Gólszerző: Katona (13., 27., 41., 68.), Kiss F. (29.), Véglás (58.), Balogh P. (70.).
A hazai együttes az első félidő túlnyomó részében védekezésre kényszerült. A képzett vendégek szűk negyedóra után találtak rést a pajzson, a pihenőre pedig tetemes előnnyel vonulhattak, így a szünet után már csak az maradt kérdéses, mekkora lesz a győzelmük aránya. A második félidőben is aktívak és gólerősek maradtak a látogatók, megérdemelten jutottak a három ponthoz.
Molnár Zoltánné: – Szinte elmondható, hogy a csapat nagy része tudása alatt játszott. Mentálisan, fizikálisan és taktikailag is osztálykülönbség volt ma a két fél között.
A bajnokság állása 14 forduló után: 1. Bp. Honvéd 39 pont, 2. Újpest FC 36, 3. Eger 32, 4. Nyíregyháza 28, 5. Lőrinci 24, 6. Gyula 24, 7. Hatvan 23, 8. Arany Bácska 13, 9. Kazincbarcika 13, 10. Szolnok 7, 11. BVSC 6, 12. SKSE 3.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában