Labdarúgás - Vármegyei II./A osztály

2024.03.24. 20:15

Hibátlanok maradtak a vasutasok

A Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-bajnokság 18. fordulója vasárnapi mérkőzésein csak a csabai vasutasok tudták otthon tartani mindhárom pontot, akik továbbra is hibátlanok tavasszal. A csabacsűdi és a füzesgyarmati csapat nem bírt vendégével, a vesztesek ráadásul gólt sem tudtak szerezni.

Bakulya Mihály

A békésiek helyzet nélküli meccsen vitték el a három pontot Csabacsűdről. Fotó: Babák Zoltán

Békéscsabai MÁV SE–Békésszentandrási HMSE 2–0 (1–0)

A békésiek helyzet nélküli meccsen vitték el a három pontot Csabacsűdről. Fotó: Babák Zoltán

Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-mérkőzés. Békéscsaba, 50 néző. Vezeti: Fűri Imre.
Békéscsabai MÁV: Zelenyánszki K. – Zsömbörgi, Viczián, Nánási, Petri, Szarka, Mazán, Erdélyi (Takács L.), Matuska (Vozár), Kőszáli (Sipiczki), Zsibrita (Takács K.). Edző: Dohányos Zoltán.
Békésszentandrás: Szabó A. – Viszkok (Balázs), Szebegyinszki, Pecznik, Csipai, Olasz István, Majercsik Cs. (Szécsi), Lós (Lestyan-Goda), Virág (Olasz Imre), Szűcs (Majercsik M.), Tasi K. Játékos-edző: Lós István.
Gólszerző: Matuska (42.), Zsömbörgi (85. – 11-esből).
Dohányos Zoltán: – Céltudatos, fegyelmezett játékkal szereztük meg a három pontot, remek játékvezetés mellett. Sok boldogságot kívánunk Kovács Györgynek és párjának!
Lós István: – A mezőnyben kiegyenlített játék folyt végig, egy szép szabadrúgás okozta a vesztünket. A meccs végén buta tizenegyest ajándékoztunk még ráadásképp. A MÁV pályája továbbra is a mumus szerepét tölti be a Hunyadi életében. A játékvezetés ismételten kritikán aluli volt.
Sztankó Péter

Csabacsűdi GYLSE–Békési FC 0–1 (0–1)

Csabacsűd, 130 néző. Vezette: Rubás Zoltán.
Csabacsűd: Rohony – Sovány, Varga T. (Pecnyik), Kiss G., Hajdú (Styecz), Tasi, Viszkok G. (Gerhát), Sándor, Jelen, Király, Liska. Játékos-edző: Boér Zsolt.
Békés: Vastagh – Rigler, Kis J., Szabó D., Medve, Római J. (Mihalik), Mester, Laukó, Római J., Székely (Balázs), Kardos (Megyeri), Csaplár (Antal). Edző: Szarvas András.
Gólszerző: Kardos (25.).
Boér Zsolt: – Arculcsapás volt a mai mérkőzés, az elmúlt két hét jó játéka után. Akarat gyengén játszottunk, de mivel helyzetek sem nagyon voltak a találkozón, így a döntetlen lett volna a reális eredmény.
Zsiros György szakmai vezető: – Egy kulturáltan játszó hazai csapatot sikerült legyőzni. Mindenki kitette a pályára a szívét-lelkét, úgy érzem megérdemelten nyertünk.
Benka Viktor

Füzesgyarmati SK II.–Dobozi SE 0–3 (0–0)

Füzesgyarmat, 40 néző. Vezette: Baráth János.
Füzesgyarmat II.: Gorgyán – Jámbor, Vígh, Zs. Nagy, Kovács A., Polgárdi, Kovács M., Szőke, Vámos, Tóth K., Pálfi. Edző: Fábián Ottó Olivér.
Doboz: Szabó R. – Huszár, Szabó R., Szabó L. (Sztojka N.), Kopács (Nyul), Pojendán, Sztojka Á., Lukucz (Hollósi), Rácz Gy. (Egeresi), Váczi R., Szigeti, Köteles (Roszik). Edző: Kis László.
Gólszerző: Sztojka Á. (54.), Egeresi (60., 71.).
Fábián Ottó: – Csere hiányában korán emberhátrányba kerültünk, és ezt nem bírta el a csapatunk, még ha nagyot is küzdött.
Kis László: – Köszönjük a hazaiaknak a sportszerű mérkőzést. Jó játékvezetés.
Széles Kristóf

Mesterlövészek
16 gólos: Szabó Erik István (Dévaványa)
12 gólos: Rafaj Milán Barnabás (Kondoros)
11 gólos: Kardos Imre Tamás (Békés)
10 gólos: Durkó László (Mezőberény), Halász Zsombor Zoltán (Orosháza)
9 gólos: Balog Krisztián (Mezőmegyer), Kasznár Márk (Elek), Takács Márk Csaba (Kondoros)
7 gólos: Balázs Attila (Békés), Mladonyiczki Péter (Kondoros), Váczi Roland (Doboz)
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában