Két érem

2024.03.01. 10:14

Fallabdában a senioroknál voltak legjobbak a csabai rendőrök

Tatabányán rendezték meg a Belügyminisztériumi Országos Fallabdabajnokságot a minap. Senior kategóriában szerepeltek legjobban a Békés vármegyei indulók.

Nyemcsok László

A dobogó legfelső fokára Nagy Zsolt őrnagy, a harmadikra Sitkei Endre zászlós állhatott fel

Forrás: Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Összesen 16 szervezettől 44-en vettek részt a meghívásos megmérettetésen. A versenyzők négy kategóriában mérték össze tudásukat. A torna mindvégig nagy küzdelmet hozott, a 105 mérkőzés jó hangulatban zajlott.

A Békés vármegyeiek a senioroknál szerepeltek a legjobban, Nagy Zsolt végzett az első helyen a Békéscsabai Rendőrkapitányságtól, a dobogó harmadik fokára pedig – szintén a békéscsabai kapitányság állományából – Sitkei Endre állhatott fel.

A győzteseknek és a helyezetteknek járó díjakat Boross Zoltán László ezredes, a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője és dr. Varga Péter dandártábornok, a Magyar Rendészeti Sportszövetég ügyvezető elnöke, Győr-Moson-Sopron vármegye rendőrfőkapitánya adta át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában