Labdarúgás - Vármegyei II./A

2024.03.17. 20:58

Egyetlen gól döntött Eleken

A dél-keleti határvárosban maradt a három pont a Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-bajnokság 15. játéknapjának záró találkozóján. Eleken az erős középcsapatnak számító Csabacsűd szerepelt, amely a házigazdákkal ellentétben győzelemmel rajtolt az előző héten. Most egyetlen találat is elegendő volt a házigazdák sikeréhez.

Beol.hu

Sovány Pál és Nagy Gergely párharca a két együttes őszi randevúján

Fotó: Babák Zoltán

Elek USE–Csabacsűdi GYLSE 1–0 (0–0)

Vármegyei II./A osztályú labdarúgó-mérkőzés. Elek, 110 néző. Vezette: Rakonczás Zsolt.

Elek: Kurta – Kádár, Kovács Zs., Kovács J. (Bíró), Nagy Á., Nagy E. (Budai), Puporka (Nagy G.), Kasznár, Jepure, Kajári, Jánki. Játékos-Edző: Nagy Gergely.

Csabacsűd: Rohony – Sovány, Varga T., Kiss G., Tasi, Gerhát (Hajdú), Viszkok G. (Tofan), Sándor, Tari (Jelen), Király, Liska (Styecz). Edző: Boér Zsolt.

Gólszerző: Budai (57.).

A találkozón sajnálatos fejsérülést szenvedett a hazaiak támadója, Nagy Ede, akit a mentők szállítottak Kórházba. A sors fintora, hogy a győztes találatot a helyén pályára lépő fiatal, Budai Dominik szerezte. Sikerükkel az elekiek közelebb kerültek a középmezőny végéhez, a vendégek maradtak 9. helyen.

Nagy Gergely: – Küzdelmes mérkőzésen a második félidei játékunk alapján megérdemelt a győzelmünk. Sok sikert a Csabacsűdnek! Mielőbbi gyógyulást kívánunk Nagy Edének, akit mentő vitt a kórházba.

Boér Zsolt: – Sajnálom a játékosokat, mert egy pontot megérdemeltünk volna. Ha a következő mérkőzéseken is így játszunk, akkor sok sikerben lesz részünk tavasszal. Nem értem, hogy a megyei fociban miért nem lehet hosszabbítani.

Hotya Péter

A szombati találkozók ide kattintva tekinthetők meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában