Labdarúgás

2024.03.21. 08:34

Boér Gábor felügyeli a szakmai munkát Orosházán

Az OMTK-ULE 1913 vezetősége közleményben tudatta, hogy az elmúlt időszak negatív eredmény sora miatt elfogadta Buza Barnabás kérését, és felmentette a Vármegyei I. osztályú bajnokságban szereplő felnőtt csapat edzői pozíciójából.

Bakulya Mihály

Boér Gábor társadalmi munkában felügyeli az első csapat szakmai munkáját. Fotó: Ádám János/Észak-Magyarország

„Buza Barnabás továbbra is végzi körzetközpont és szakmai vezetői feladatait az egyesületnél az utánpótlás csapatok tekintetében. Természetesen az élet megy tovább és gondoskodni kellett a folytatásról a szezonban még elérhető reális célok érdekében.

Nagy örömmel fogadtuk, hogy több felől is segítő kezet nyújtottak felénk ebben a nem könnyű helyzetben. Az éppen pihenését töltő, kitűnő lokálpatrióta szakember, Boér Gábor és Tóth-Kása Sándor elnök megegyezett hogy a Pro licenszes edző szakmai felügyelőként koordinálja a felnőtt csapat felkészülését, mérkőzéseit a bajnokságból hátralévő időszakban. Gábor ezt a tevékenységet – melyet tisztelettel megköszönünk – társadalmi munkaként vállalta annál az egyesületnél, ahol az edzői pályafutása anno elkezdődött.

A csapaton belülről is érkezett a segítség. Az edzői operatív munkát a Bordás Dániel-Huszár Gergő tandem látja el a jövőben! Nem titkolt célunk ezzel a lépéssel, hogy kimakszoljuk a még meglévő lehetőségeinket. Szeretnénk megvédeni a tavaly megszerzett Békés vármegyei kupagyőztesi címünket, a bajnokságban pedig az ezüstérem elérése reális célként elvárás a csapat felé! Várjuk szurkolóink támogatását a hátralévő mérkőzéseinken a Mátrai Sándor Stadionban és idegenben egyaránt!”

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában