Asztalitenisz

2024.02.03. 09:17

Nagy csatában nyertek a szarvasiak

NB III.-as vegyes mérkőzés.

Verasztó Lajos

Fotó: Shutterstock

Demeter Lehel ASE–Jászkun Volán SC I. 10:8
Szarvasi győztesek: Medvegy Ákos 4, Botos Marcell 2, Hortobágyi Bálint 2, a Hortobágyi Bálint, Medvegy Ákos, és a Magyari Milán, Posgay Brunó páros. 
A tavaszi első fordulóban rendezett péntek esti találkozón a párosok után 2:0-ra vezettek a hazaiak. A folytatásban a tizenéves szarvasi fiatalok az NB I.-et megjárt Medvegy Ákos vezérletével nagy küzdelemben megérdemelten nyertek, és megerősítették ötödik helyüket a bajnoki tabellán.        

Berényi győzelem, csabai pontszerzés 

Békési TEAM–Mezőtúri AFC 5:13
NB II.-es vegyes mérkőzés, Békés. Békési győztesek: Ágota Csilla 2, Szilágyi Lívia 2, az Ágota Csilla, Szelei Ákos páros.

A mérkőzésen a békésiek nélkülözték legjobbjukat, a kéz sérüléssel bajlódó Balogh Ágnes Kirát. A párosok után 1:1 volt az állás. A folytatásban a hazaiak mindent megtettek, öt 3:2-es egyéni mérkőzést buktak el, így a vendégek magabiztosan győztek.              
Gyulai AK–Tisza SE I. 7:11
NB III., vegyes, Gyula. Gyulai győztesek: Sarkadi Árpád 3, Styr György 2, Dihel Mihály, a Sarkadi Árpád, Styr György páros. 

A párosok után 1:1 volt az állás, a folytatásban a tabella második helyén álló vendégek érvényesítették a papírformát, és megnyerték a találkozót.       

Kováts DSE Karcag–HED-LAND Mezőberényi SE 4:14

NB III., vegyes, Karcag. Mezőberényi győztesek: Csetle Zoltán 4, Tóth Sándor 4, Juhász Ádám 3, Szűcs Sándor 2, a Szűcs Sándor, Tóth Sándor páros.

A mezőberényiek jó játékkal magabiztosan nyertek, és továbbra is százszázalékos teljesítménnyel vezetik a tabellát.        

Jászberényi ASE–Csaba Fly AE 9:9

NB III., vegyes, Jászberény. Békéscsabai győztesek: Bunda Szabolcs 4, Vizsnyai Dávid 3, Szenes Iván, az Orodán Imre, Vizsnyai Dávid páros.

A páros mérkőzéseket követően 1:1 volt az állás, majd a folytatásban Bunda Szabolcs és Vizsnyai Dávid vezetésével értékes döntetlent ért el a csabai együttes.  
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában