Teke

2023.12.19. 09:03

Gyulaiak helytállása az egyéni döntőben

Gajdács Pál

SCHRIFFERT DOMINIK

A Gyulai SE DIG-BUILD két fiatal tekézője is kivívta a döntőbe jutást az országos serdülő és ifjúsági egyéni bajnokságon. 

A fiatalabb korosztályban – melynek döntőjét Szegeden rendezték meg az elmúlt hétvégén – Trucz Péter Levente indulhatott. Az első napon 518 fával a 17. helyen végzett, míg a második napon a legjobb 8-ig jutott és ott szenvedett vereséget a sprintbajnokságon, ami azt jelenti, hogy a két nap eredményét összegezve összetettben is 17. helyen végzett. A döntőben összesen 32-en versenyeztek.

Az ifjúságiak döntőjére Szentgotthárdon került sor. Az NB I.-es felnőtt csapatbajnokságban is rendszeresen gurító Schriffert Dominik az első nap 561 fával a 23. helyen végzett. A második nap bejutott a legjobb 16 közé, ahol azonban elveszítette a párharcát. Dominik végül az összetett versenyben a 25. helyen fejezte be a küzdelmeket a 32 tekézőt felvonultató döntő mezőnyében. 

 

 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában