Labdarúgás

2023.12.06. 10:14

Focival várták a nagyszakállút

Immár hagyomány, hogy december 5-én a Békéscsaba labdarúgó Akadémia és a Békéscsaba 1912 Előre felnőttcsapata közös „edzésen” vesz részt.

Beol.hu

A fiatalok körében nagy volt az öröm a Mikulás láttán

Fotó: Bimbó Lajos

A korosztályos labdarúgók csapatokat alkotva rúgták a bőrt, az önfeledt fociban pedig a felnőtt együttes játékosai is besegítettek. Az ilyen alkalmak rendkívül fontosak a fiatal labdarúgók életében, hiszen az ifjú tehetségeknek ilyenkor alkalmuk nyílik felvenni a versenyt az első csapat tagjaival, akik nemritkán a példaképeik is. 

A játékos mérkőzéseket csak a Mikulás érkezése szakította meg, akit most Vólent Roland személyesített meg. A piros kabátos vendég csapatonként találkozott a fiatal focistákkal, a gyermekek pedig énekekkel készültek a nagyszakállúnak, aki csokimikulással hálálta meg a kedves fogadtatást. 

A Télapó látogatása után ismét a labdáé volt a főszerep, a korosztályos labdarúgók és a felnőttcsapat tagjai tovább vívták játékos csatáikat. 

A Békéscsaba Labdarúgó Akadémia az óvodásokról sem feledkezett meg, őket szombaton, egy ovis focitorna keretein belül látogatja meg a Mikulás.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában