Röplabda

2023.12.20. 18:17

A Bortolók nyert Szarvason

A hat fordulóból álló városi nyílt vegyes röplabda-bajnokság második körét bonyolították le Szarvason. A Fakupáért zajló sorozat szombati játéknapja keretében nyolc csapat csatázott, és a hangzatos nevű Bortoló bizonyult a legjobbnak, amely ezzel holtversenyben az összetett pontverseny élére is áll.

Bakulya Mihály

A második fordulót megnyerő Bortoló csapata

Az együttesek két csoportba sorsolva vívtak körmérkőzést. Az elsők a másodikokkal, a harmadikok pedig a negyedikekkel játszottak keresztjátékot, hogy előkelőbb helyosztót játszhassanak a legvégén, így alakult ki a második nap eredménysora. A fináléban aratott sikerével a Bortoló az összetettben is utolérte a Szarvasvadászt.

A 2. forduló végeredménye: 1. Boroltó (Blaskó Boglárka, Gyulai Fanni, Petrovszki Orsolya, Egri Gergő, Kiss Márton, Radics Roland), 2. Szarvasvadász, 3. 5-6, 4. Istentelen 12.A, 5. Libalapos, 6. Huncut Nokedlik, 7. VV Retró, 8. Nekoma.

A pontverseny állása: 1-2. Boroltó, Szarvasvadász 35-35 pont, 3. Istentelen 12.A 18, 4. VV Retró 16, 5-6. Huncut Nokedlik, Sendülüdű 12-12, 7. Libalapos 10, 8. 5-6 8.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában