Kick-box

2023.11.24. 21:08

Mezei Nikolett megvédheti világbajnoki címét

A pénteki napon már csak egy Békés vármegyei versenyző volt érdekelve Albufeira-ban, a WAKO kick-box világbajnokságon. A battonyai Mezei Nikolett a kick-light szabályrendszer 65 kilogrammos világbajnoki címvédője a döntőbe jutásért küzdött a venezuelai Waleska Panizzo ellen.

Mezei Nikolett keze a magasban, legyőzte a venezuelai ellenfelét

A Barátság SE kiválósága megnyugtató formát mutatott és magabiztos győzelmet aratott. Rádai Roland edző értékelése szerint az „igazi” Mezei Nikit láthatták a nézők Tegnap a venezuelai lány leiskolázta ellenfelét, de mára ebből semmi nem maradt. Niki magabiztosan küzdött, többször eltalálta oldalsó test- és fejrúgásokkal. Egyre nőtt a pontelőny, így nem is volt kérdéses, hogy Mezei Nikolett nyeri a mérkőzést és kerül be a döntőbe.
A finálé szombaton a második mérkőzés lesz, kb. 11 óra magasságában. A spanyol Marta Campo Gonzalez ellen csatázik majd Niki, akit jól ismer, hiszen háromszor küzdöttek már meg egymással. Jó óment jelent, hogy eddig mindig a magyar lány győzött. Gonzalez WTF taekwondós, nagyon sokat rúg, folyamatosan, váltott lábbal, de a kéztechnikája nem olyan jó. Sok mozgással, taktikusan verhető. Reméljük, ez a győzelmi sorozat nem szakad meg, és Mezei Nikolett kezét emeli a vezetőbíró a végén a magasba, ami a világbajnoki cím megvédését jelentené!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában