Biliárd

2023.11.22. 11:08

Két szeparált versenyen vannak túl a biliárdosok

A Magyar Biliárd Szövetség bábus szakága rendkívül sűrű versenynaptárt bonyolít le az őszi időszakban. Három osztályban zajlik a hagyományos 120 fás csapatbajnokság, megkezdődtek a szeparált egyéni viadalok az OB I.-ben és OB II.-ben érdekelt biliárdosok számára.

Bakulya Mihály

Az okányi OB I.-es verseny díjazott biliárdosai

Forrás: Beküldött felvétel

Az első őszi OB I.-es és OB II.-es szeparált versenyt Gyomaendrődön a Holler Szállóban rendezték, a másodiknak az Okányi Biliárd Klub adott otthont. Közös a két rendezvényben, hogy az I. osztályúak csatározásai során mindkét esetben a gyomaendrődi Biró Imre bizonyult a legjobbnak. Előbb Vígh Szabolcsot (DABE I.), utóbb Pardi Rolandot (DABE I.) múlta felül a fináléban ezzel pedig értelemszerűen az összetett pontversenyt is fölényesen vezeti.
Az OB II.-es biliárdosok gyomaendrődi randevúja csongrádi finálét hozott, melyet a székkutasi Atyimov György nyert meg a vásárhelyi Ágoston Mihállyal szemben. A tornagyőztes az okányi második fordulóban is jeleskedett, de ott az elődöntőig menetelt. A végső siker a szeghalmi Jónás Józsefé lett, aki a mezőberényi Varga Jánossal szemben bizonyult jobbnak a torna fináléjában.

A gyomaendrődi szeparált verseny végeredménye. OB I.: 1. Biró Imre (Korona BK), 2. Vígh Szabolcs (DABE I.), 3. Harmati László (Agrimill Szikora BK), 4. Nádra Gábor (Amnézia BK).
OB II.: 1. Atyimov György (Székkutasi BK), 2. Ágoston Mihály (DABE III.), 3. Varga Mihály (Pöröly Cápák), 4. Kocsis László (Okányi BK Fair Play).
Az okányi szeparált verseny végeredménye. OB I.: 1. Biró Imre, 2. Pardi Roland (DABE I.), 3. Turi József (Csabai BK), 4. Dananaj István (Pöröly Cápák).
OB II.: 1. Jónás József (Szeghalmi Safi BK), 2. Varga János (Berényi BK), 3. Atyimov György, 4. Juhász Tamás (Magamért BK).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában