Labdarúgás

2023.11.14. 09:04

Gyulai győzelem a bajnokágban is

A Magyar Kupa után az NB II.-es bajnokság nyitányán ismét megmérkőzött egymással a két vármegyei női futsalcsapat. Gyulán ezúttal is magabiztos hazai siker született, a házigazdák ismét tízszer vették be az orosháziak kapuját.

Bakulya Mihály

A fehér mezes házigazdák magasabb szinten művelték a játékot

Fotó: Bencsik Ádám

Gyulai Amazonok–Orosházi MTK-ULE 10–1 (6–1)

NB II.-es női futsal mérkőzés. Gyula, 100 néző. Vezette: Nemczov, Medovarszki (Baráth).

Gyula: Szűcs – Lovas, Kajári, Molnár Á., Kurai. Csere: Kósa, Szappanos, Hack, Nagy K., Molnár K., Komlósi. Edző: Molnár Zoltánné.

Orosháza: Győző Tamara – Baksa, Szabó T., Lengyel, Győző Tilla. Csere: Horváth T., Zvolenszki V., Szlopoczki N., Szakál, Orosz-Tóth. Edző: Pardi László.

Gólszerző: Kurai (2., 11., 21.), Lovas (3., 15., 34., 37.), Kajári (17.), Komlósi (19.), Szappanos (28.), ill. Szlopoczki N. (10.).

A házigazdák villámrajtot vettek, már a legelején kétgólos előnyre tettek szert. Erre még volt válaszuk a látogatóknak a félidő közepén, onnan viszont már csak a gyulaiak tudtak kapuba találni, akik Lovas Laura vezérletével az eredmény tekintetében még az előző heti 10–2-es kupasikerüket is túlszárnyalták.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában