Labdarúgás

2023.09.05. 06:50

Meg sem álltak hét gólig az Amazonok

Magabiztos győzelemmel kezdte meg bajnoki szereplését a Gyulai Amazonok NB II.-es női nagypályás csapata. A lányok az újonc Jánoshalma otthonában jól kamatoztatták a technikai és erőnléti téren megmutatkozó fölényüket.

Bakulya Mihály

Kurai Nikolett góljai megadták a mérkőzés alaphangját

AranyBácska Egyesület–Gyulai Amazonok 1–7 (1–3)

NB II.-es női mérkőzés. Jánoshalma, 50 néző. Vezette: Mauer János.

Gyula: Szűcs (Kovács V.) – Szappanos (Komlósi), Kajári, Hack, Lovas, Nagy K., Molnár Á. (Mezei), Mészáros, Czirók (Molnár K.), Kurai, Pintye (Kurta). Edző: Molnár Zoltánné.

Gólszerző: Sághy (28.), ill. Kurai (27., 31.), Mészáros (40.), Molnár K. (82.), Lovas (85.), Kajári (88., 90.).

Hétvégén elrajtoltak a küzdelmek az NB II.-es női nagypályás bajnokságban. Az egyke viharsarki gárda a Keleti csoportban érdekelt, amely két taggal bővült az előző évhez, így idén tucatnyi együttes csatározik a minél előkelőbb helyek megszerzéséért. A nyitányon az újonc Jánoshalma otthonába vezetett Molnár Zoltánné tanítványainak útja.  A hazaiak félórán át becsülettel tartották a gyulai lányokat, a vendégek vezetését ekkor még le is tudták gyorsan dolgozni, ám mindkét félidő finise a látogatók elképzelései szerint alakult, akik fölényes sikerrel indították az évet.

Molnár Zoltánné: – Helyenként szép játékkal, ám sok hibával, de megérdemelten hoztuk el a három pontot. Sajnos mindig előjönnek ugyanazok a dolgok, melyeken javítani szeretnénk, idő kell a csapatnak, hogy összeszokjon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában