Labdarúgás - NB II.

2023.09.26. 09:05

Három pont Barcikáról

Idegenbeli győzelemmel folytatta bajnoki szereplését a Gyulai Amazonok NB II.-es női nagypályás csapata. Molnár Zoltánné együttese Kazincbarcikáról hozta haza az értékes három pontot, ezzel korrigálva az előző heti újpesti szoros vereséget.

Bakulya Mihály

Lovas Laura hasznos játékkal járult a gyulaiak sikerhez

Fotó: Tóth László

Kazincbarcika SC–Gyulai Amazonok 1–3 (0–1)

NB II.-es női mérkőzés, Kazincbarcika, 50 néző. Vezette: Bogdán.

Gyula: Szűcs (Kovács V.) – Szappanos (Kurta), Kajári, Lovas, Nagy K., Molnár Á., Czirók, Kurai, Mezei (Komlósi), Molnár K. (Danics), Pintye. Edző: Molnár Zoltánné.

Gólszerző: Balogh D. (47.), ill. Molnár Á. (16.), Molnár K. (52.), Komlósi (85.).

A vendégek magukhoz ragadták a kezdeményezést, nem sokat váratott az első góljuk sem, amit a csapatkapitány, Molnár Ágnes jegyzett bő negyedóra után. Élénk játék folyt, sok gyulai helyzettel, a fontosabb események mégis a második félidőre maradtak. Szünet után nyomban egalizáltak a borsodiak, de hamar érkezett a válasz is Molnár Kitti jóvoltából. A gyulaiak a folytatásban stabilan őrizték előnyüket, mi több Komlósi Anna révén sikerült megkontrázniuk a kitámadó hazaiakat.

Az Amazonok csapata négy forduló után a harmadik helyen áll a Keleti csoportban.

Molnár Zoltánné: – Fontos győzelmet arattunk, de akad némi hiányérzetem a helyzetkihasználás miatt. Folyamatosan javul a játékunk, viszont meg kell tanulnunk a mérkőzés elejétől koncentrálni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában