Kézilabda

2023.08.02. 14:27

Szünet után fordított az Orosháza

Az orosházi női együttes második tesztmérkőzését játszotta le kedd délután Gyálon.

Bakulya Mihály

Ludvig Krisztina többször vette be a Tempo KSE kapuját

Fotó: Zsedényi Péter-archív

Morva Zoltán alakulata délelőtt még hazai teremben végezte az aktuális edzésmunkát, így utazott el a találkozóra. A két edző abban állapodott meg, hogy nem vezetnek jegyzőkönyvet, csak az eredményt számolják.

Az első félidőben két esetben is teljes sort cserélt Morva Zoltán, ennek ellenére akadozott a gépezet a vendégek játékában. Kissé dekoncentráltak voltak, sok lerohanásgólt kaptak, emiatt négygólos hátrányba kerültek szünetig. A második félidőre azonban egy újszerű, nyitottabb védekezésre tértek át, ami hatásosnak bizonyult. A meccsnek akadt egy olyan periódusa, amikor fordult a kocka és a kedvező eredményt már ki sem engedték kezükből a viharsarkiak.

Morva Zoltán: – Nem változtattam a múlt héthez képest, tíz percenként cserélgettünk, mivel a lényeg a terhelés egyenletes elosztásán volt. Szerettem volna látni, hogy a délelőtti munkából hogyan tudnak teljesíteni a lányok. Az első félidő miatt akad hiányérzetem, szünet után viszont összekapta magát a csapat és a nyitottabb védekezésükkel sikerült megfordítanunk az eredményt.

Tempo KSE–Orosházi KA 26–29 (15–11)

Felkészülési női mérkőzés, Gyál.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában