Asztalitenisz

2023.07.21. 09:35

Szántosiék a 32 között

A lengyelországi utánpótlás Eb-n az ifjúsági fiú párosoknál Szántosi Dávid, a Szarvasi Körös ASE játékosa, a cseh Belik Simonnal a oldalán a bosnyák Pejic, Zijadic duóval találkozott. Az első játszmát 11:6-re, a másodikat 11:8-ra hozták. A harmadik szettben 11:6-ra győztek Szántosiék, így bejutottak a legjobb 32 közé.

Verasztó Lajos

Szántosi Dávid

Az ifjúsági leány párosoknál a tótkomlósi Hudák Dorina, valamint Szosznyák Emma alkotta magyar duó a szerb Gvozdenovic, Radak kettőssel mérte össze tudását. Az első szettet 11:7-re a mieink nyerték, a másodikban nagy csatában 11:9-re kikaptak. Szorosan alakult a harmadik játszma is, amelyet 13:11-re a szerb kettős nyert. A negyedik szettben fej-fej mellett haladtak a párok, végül Radakék 11:6-tal behúzták a játszmát, és 3:1-re győztek, így ők jutottak a 32 közé. A békési Balogh Ágnes Kira mérkőzése elmaradt, mivel társa Molnár Kendra megsérült, így a norvég Kalvatan, Skjold-Hinze kettős játék nélkül jutott a 32 közé.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában