Akrobatikus motorozás

2023.05.18. 14:53

A nyár végén ülhet újra motorra Podani Milán

A tavalyi szezonban a MAMS Stunt (akrobatikus motorozás) országos bajnokság Divízió 1-es kategóriájának összetett versenyében bronzérmes volt Podani Milán. Idén biztosan nem kerül éremközelbe, mert egy súlyos sérülés miatt ugrott az első két versenye, s ha a gyógyulása után az idei bajnokság hátralévő két fordulójában motorra is ül, eredményeivel már nem szállhat harcba a riválisaival.

G. P.

Podani Milán

A szarvasi fiatalember az egyik edzésen egy ártalmatlan helyzetben rosszul lépett le a motorjáról, ez okozta a sérülést.

– Az első vizsgálatok keresztszalag-szakadás feltételeztek a jobb térdében, de a budapesti sportkórházban elvégzett MRI után fellélegezhetett Milán, mert szakadás nincs, az elülső és hátsó keresztszalag húzódott meg, speciális, konzervatív kezelésre lesz szükség – tájékoztatott a menedzseri faladatokat is ellátó édesapa, Podani Mihály.

– Milán mindkét motorjával keményen dolgozott, s készült a hazai, illetve a németországi és a törökországi versenyekre. Fél év biztosan kimarad, több, már lekötött bemutatón és a magyar bajnokság első két fordulójában sem vehetett, vehet részt. Ha azonban a gyógyulása a remélt ütemben halad, akkor a nyár második felében motorra ülhet és az őszi hazai versenyeken elindulhat – fejezte ki reményét Podani Mihály. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában