Hallgassa meg!

2023.04.02. 10:05

Iványi Dalmának a szurkolók öröme jelenti a legtöbbet

A Békéscsabán született, Mezőberényben nevelkedett sikeres kosarassal, Iványi Dalmával készült nemrégiben Podcast-beszélgetés a Bama.hu hírportálon.

Beol.hu

Iványi Dalma a sportág halhatatlanja

Tízszeres magyar bajnok, nyolcszoros kupagyőztes, kétszeres Euroliga-bronzérmes, öt alkalommal választották az év magyar kosárlabdázójának, 2005-ben pedig bekerült a sportág halhatatlanjai közé – írta a Bama.hu. Iványi Dalma volt a podcastvendégük, aki mesélt az NKA Universitas PEAC női kosárlabdacsapatának meneteléséről, a válogatottról és a magánéletéről is.

Iványi Dalmára a 2022/23-as szezontól már az NKA Universitas PEAC női kosárlabdacsapatának másodedzőjeként számítottak. Ha csak egy játékost kellene mondani a baranyai női kosárlabda aranykorszakából, akkor a legtöbbeknek elsőre Iványi neve ugrik be, így a legtöbben alig várták a pillanatot, hogy kispadon láthassák.

Dalma a mai napig tisztában van vele mekkora örömet tudnak okozni a szurkolóknak.

– Nagyon sok örömöt tudtunk okozni a szurkolóknak. Kiszakadtak a hétköznapi problémákból, a valóságból, önfeledten tudtak örülni. Ez sokkal nagyobb siker annál, mint az érmek, illetve az egyéni sikerek száma. Remélhetőleg sikerül átadni a mai generációnak, hogy mekkora fegyvertény van a kezükben – fogalmazott.

A teljes beszélgetést ITT hallgathatja meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában