Küzdősport

2023.03.17. 11:52

Küzdelem Napja Gyulán – tizedszer!

Ha március, akkor Küzdelem Napja, immáron közel egy évtizede. A még mindig roppant népszerű, rendszeresen telt ház előtt zajló, tizedszer sorra kerülő gálát március 18-án, szombaton, a gyulai Prohászka Zsolt Tornacsarnokban rendezik meg.

Niedermayer Zsolt főszervező szerint a Küzdelem Napját joggal kötik a küzdősportok hívei Gyulához, hiszen itt rendezték meg az első ilyen rendezvényt.

– Próbáltuk más helyszínekre is elvinni, de valamiért Gyulán kíséri a legnagyobb érdeklődés – mondta Niedermayer Zsolt. – Idén is megemlékezünk a 2021-ben elhunyt pontozóbíró szakemberről, Wertheim Albertről. A Küzdelem Napján túlnyomó részben a K-1 szabályrendszerben láthatók majd mérkőzések, de lesz MMA és boksz is – tájékoztatott a főszervező, aki nem szeretett volna kiemelni párharcokat, hiszen azok mindegyike érdekesnek ígérkezik.

Összesen nem kevesebb, mint 34 párost tüntettek fel a fight card-on. A fő mérkőzés a WAKO-pro K–1 szabályrendszerben a békéscsabai József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület Hricsovinyi Károly vezette Energy Gym tavaly novemberben profi magyar bajnoki címet szerző versenyzője, Mármarosi Patrik és a Romániából érkező Mario Mance csatája lesz.

Kapunyitás 16 órakor, a párharcok egy órával később kezdődnek meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában