Labdarúgás

2023.01.18. 15:29

Sikeresen kezdték a tesztmeccsek sorát

Ott kezdte a Békéscsaba 1912 Előre második számú csapata a felkészülési mérkőzései sorát, ahol másfél hete az NB II-es gárda, Kecskeméten.

G. P.

Fotó: Für Henrik-archív

Akkor a Bács-Kiskun vármegyeiek nyertek (4–2), szerdán kora délután a viharsarkiak. A csabaiak nagyon a „érezték” a kaput, hiszen a Békéscsaba 1912 Előre honlapjának beszámolója szerint Orvos Levente, Oláh Ákos, Mágocsi Bence és Talpalló Norbert Lajos révén összesen négyszer helyezték el a labdát a hazai lila-fehérek hálójában, és csupán egyet kaptak.

Kecskeméti TE II–Békéscsaba 1912 Előre II 1–4 (1–2)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Kecskemét. Békéscsaba II: Apró – Trescsula, Sipaki, Belanka, Orvos – Pap Sz., Babinyecz, Talpalló, Marik – Mágocsi, Oláh. Cserék: Zábráczki, Kuzma, Rajsli, Borbély, Komáromi, Csák. Vezetőedző: Nagy Sándor. Békéscsabai gólszerzők: Orvos, Oláh, Mágocsi, Talpalló. 

Az NB III-as bajnokság február 12-i „tavaszi” rajtja előtt a tervek szerint még további négy teszttalálkozó vár a Keleti csoportban utolsó, 20. helyen álló lila-fehér mezesekre, sorrendben a Debreceni VSC II (január 20.), a Füzesgyarmati SK (január 21.), a Békéscsaba 1912 Előre U19 (január 25.) és a Nagyváradi AC (február 4.– mind hazai pályán) ellen.

 

 



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában