Békés megye

2022.10.21. 12:31

Szombaton meccselnek a labdarúgók a harmadik ligában

A nemzeti ünnep miatt a 14. forduló mérkőzéseit vasárnap helyett szombaton rendezik meg a harmadosztályban.

P. B.

Fotó: shutterstock.com

A Keleti-csoportban a hatodik helyen álló, újonc Körösladány Budapesten, az eddig kiválóan menetelő, második Pénzügyőr otthonában vív rangadót. A KMSK-nál kisebb sérüléssel küzd Pusztai András és Cservenák Csaba, de talán bevethetőek lesznek, Kisari Tibor viszont hosszabb távon kidőlt, valamint a hétközi, Szeghalom ellni edzőmérkőzésen megsérült Urbán Sándor is.

A húszcsapatos ligában az utolsó helyen álló Békéscsaba második együttese az egyik közvetlen riválisnak számító 17. Sényőt fogadja szombaton délelőtt, míg a hétmeccses veretlenségi sorozata után a legutóbbi két körben egyaránt három nullára alulmaradó, 14. Füzesgyarmat a 8. helyen álló Tiszafüredet látja vendégül.

NB III., Keleti-csoport, 14. forduló. A Békés megyei csapatok programja: Békéscsabai 1912 Előre II.–Sényő-Carnifex FC, Békéscsaba, Utánpótlás Központ, 11.00. Füzesgyarmati SK–Facultas-Tiszafüredi VSE, 13.00. Pénzügyőr SE–Körösladány MSK, Budapest, Pasaréti út, 13.00. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában