Labdarúgás

2022.09.21. 10:35

Zárt kapuk mögött játszanak Kaszaperen

Amennyire megkönnyítették a játékosok és csapatok az MLSZ Békés Megyei Igazgatóság fegyelmi bizottsága munkáját egy héttel korábban, most annyira megnehezítették a számtalan kiállítás és szurkolói megnyilvánulás miatt.

G. P.

Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Leginkább a kaszaperieket marasztalták el, a megyei II./B osztályú klubot 15 ezer forint pénzbüntetésre ítélték a Kevermes elleni szombati hazai találkozón tapasztalt sportszerűtlen szurkolói megnyilvánulás miatt, emellett 3 soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezi, valamint 1 soron következő hazai bajnoki mérkőzésen nézők nélkül, zárt sportlétesítményben történő megtartását rendeli el azért, mert a mérkőzés után az egyik helyi szurkoló inzultálta a játékvezetőt.

A Gádoros 7 ezer, az OMTK-ULE 1913 és a Jamina 6-6 ezer, a Mezőmegyer és az Elek 5-5 ezer forintot kénytelen fizetni színes kártyák miatt.

A felnőtt játékosok közül Fodor Róbert (Medgyesegyháza 3, Barna Márk (Lőkösháza) 2, Barna Viktor (Szarvas), Oláh Gergő Máté és Jánki István (mindkettő Sarkad), Varga Norbert Tamás (Gádoros) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. Farkas Ádám (Gyula) 1 soron következő kupamérkőzésen nem játszhat.

Az utánpótláskorúak közül Torzsa László (Okány U19) 2, Sánta Milán (Békéscsabai MÁV U19), Remzső Levente (Battonya U19), Kerekes Sándor Krisztián (Szarvas U19), Nyul Zoltán Bence (Doboz U19), Bereczki Kristóf (Sárréti Gyöngyhalász) 1-1 bajnokin nem szerepelhet. Diósi Károlyt (Sarkad U19) október 25-ig eltiltották a játéktól. Szabó Zoltán, a Szabadkígyósi SZSC U19-es csapatának edzőjét 1 soron következő bajnoki mérkőzésen nem ülhet le a kispadra

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában