Kosárlabda

2022.09.26. 10:37

Jól sikerült a békési bajnoki főpróba

Három NB II-es csapat részvételével zajlott le a hétvégén Békésen a közel hét évtizedes (!) múltra visszatekintő 66. Viharsarok Kupa. Vendégként a debreceni Cívis KK, a Tiszakécske és a hazai csapat, a Békési SZSK lépett pályára, az együttesek körmérkőzéses formában bonyolították le a tornát.

G. P.

Illsuztráció

Forrás: shutterstock.com

Az első mérkőzésen a hajdúsági csapat 6 ponttal győzött a Tiszakécske ellen. A második találkozóra el is fáradtak a debreceniek, így a Békés magabiztos 25 pontos sikert aratott. A harmadik mérkőzés hullámzó játékot, sok hibát hozott mindkét oldalon, de a hazaiak uralták a meccset, és 10 ponttal jobbnak bizonyultak a vendégeknél és ezzel meg is nyerték a tornát.

Békési SZSK–Cívis KK U23 79–54; Békési SZSK–Tiszakécske 75–65.

A torna legeredményesebb játékosa: Vass Dominik (Békési SZSK).

Bár a Magyar Kosárlabda Szövetség által még nem véglegesítették, de a csapatokkal történt egyeztetések alapján a hétvégén a Békési SZSK számára is megkezdődik az NB II-es bajnokság. Első mérkőzésüket szombaton 16 órai kezdettel Békésen a Ceglédi KK II ellen játsszák. G. P.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában