Labdarúgás

2022.05.12. 15:18

Újpest-Fradi öregfiúk meccs Komlóson

V. L.

Illusztráció /shutterstock.com/

Eddig még vidéken soha nem látott, érdekesnek ígérkező öregfiúk labdarúgó-mérkőzést rendeznek május 22-én, vasárnap 13 órától Tótkomlóson, a Karasz János Sporttelepen. Mint Hovorka István főszervezőtől – akit több évtizedes barátság fűz a most pályára lépő újpesti labdarúgókhoz – megtudtuk, eddig csak a fővárosban mérte össze tudását az Újpest és a Ferencváros öregfiúk csapata. A nem mindennapi találkozót a Tótkomlósi TC megalakulásának 95. évfordulója alkalmából rendezik a városban.  

Az előzetes információk alapján az újpesti együttesben a tervek szerint pályára lép Szűcs Lajos, Jenei Sándor, Tamási Zoltán, Szlezák Zoltán, Véber György, Zombori Zalán, Herczeg Miklós, Vig Péter, Kovács Zoltán, Egressy Gábor, és lesznek Békés megyei kötődésű játékosok is, így Árgyelán János, Belvon Attila, Kvasz Krisztián, a csapatvezetői feladatokat Ambrus Imre látja el. A Fradi öregfiúk együttesében Bánki József, Fischer Pál, Telek András, Mucha József, valamint a mezőhegyesi származású Takács László is pályára léphet. 

Öröm számomra, hogy a pályafutását húsz évvel ezelőtt, 2002-ben Tótkomlóson kezdő, ötszörös válogatott, Forró Gyula – aki most Ausztriában játszik egy alacsonyabb osztályú csapatban – is hazatér a jeles alkalomra – mondta Hovorka István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában