Küzdősport

2022.03.24. 10:45

Kilencedszer rendeztek Küzdelem Napját

K1, MMA és ökölvívás, e három kategória alkotja évről-évre a Küzdelem Napja programját, melyet a hétvégén kilencedik alkalommal rendeztek meg a gyulai Prohászka Zsolt Tornacsarnokban.

G. P.

Illusztráció: Shutterstock

Az eseményen mintegy hatvanan vettek részt. Elsőként a K1-ben küzdők léptek fel, ahol látványos mérkőzések sorozatát láthatta a publikum. A K1-es meccseket követte a boksz, ahol többek között a békési Surman Event Promotion versenyzői léptek a kötelek közé. A nagykanizsai Bogdán Szilárd az első menetben győzött a békési Hevesi Miklós ellen. Kanalas Csaba technikai K.O.-val győzte le Kiss Krisztiánt (Lauri Boksz Promotion).

A gyulai Küzdelem Napja a nemrégiben elhunyt Wertheim Albert ezredesnek állított emléket. A viadal keretében a tavalyi évben nyújtott kiváló teljesítményért Surman Zoltán Jr. és öccse, Surman Áronnak is serleget vehetett át.

A gálára békéscsabai, eleki, gyulai, békési versenyzők mellett a fővárosból Szegedről, Kecskemétről, Nyíregyházáról, Debrecenből, sőt, a románai Temesvárról, Aradról és Bukarestből is érkeztek résztvevők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában