Labdarúgás

2022.02.12. 19:54

Pótolt meccsel kezdődött a „focitavasz” Gyulán

Az őszi idény utolsó fordulójából pótolták szombaton Gyulán a Jamina SE–Sarkadi Kinizsi LE megyei I. osztályú mérkőzést.

G. P.

Fotó: shutterstock.com

Az erzsébethelyiek a várakozásoknak megfelelően nyerték meg az idéntől inkább a helyi erőkre támaszkodó sarkadi együttes ellen. Miklya Miklós duplázott és betalált Mészáros Márk is, aki korábban – amíg bírta a lába – stabil pontja volt a Békéscsaba 1912 Előre NB II-es csapatának, melynek jelenleg asszisztens edzője. Sikerével a jaminaiak helyet cseréltek az Okánnyal és a tabella harmadik helyére kapaszkodtak fel.

Jamina SE–Sarkadi Kinizsi LE 6–0 (4–0)

Megyei I. osztályú mérkőzés. A 18. fordulóból pótolt találkozó. Gyula, Grosics Akadémia, 40 néző. V.: Kovács A. Jamina: Démusz – Kardos T. Ulrich (Lipták, Pikó), Okos, Horváth M., Miklya, Kardos L. (Zelenyánszki K.), Kovács Imre (Mészáros), Szaszák (Németh T.), Darányi, Bereczki (Leszkó). Edző: Pozsár Gábor. Sarkad: Csiki – Nagy B. (Urbán), Képíró, Oláh G., Mezei, Jánki I., Rácz Zs. (Kovács István), Szilágyi L. (Hollósi), Hrabovszki, Szabó G., Erdei. Edző: Balogh Csaba. G.: Miklya a 21., a 24., a 60., Darányi a 28., a 40., Mészáros a 65. percben. Jaminai jók: Miklya, Darányi, Szaszák, Mészáros

Pozsár Gábor: – Végig uraltuk a mérkőzést a szimpatikusan küzdő ellenféllel szemben, akiknek sok sikert és kitartást kívánok a hátralévő mérkőzéseken! Nekünk nagyon kellett ez a győzelem, mert ha a felsőházba szeretnénk kerülni, akkor az ilyen mérkőzéseket meg kell nyerni. Köszönjük a Grosics Akadémiának, hogy újra ott játszhattunk! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában