Labdarúgás

2022.02.02. 08:09

Heten távoztak Füzesgyarmatról

Jelentős változások történtek a tél folyamán az NB III.-as Füzesgyarmati SK labdarúgócsapatánál. A sárréti együttes keretéből heten távoztak, és pótlásukra eddig csak ketten érkeztek.

Fotó: Shutterstock

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a füzesgyarmatiaktól visszatért a megyei I. osztály listavezetőjéhez, a Körösladány MSK együtteséhez a 27 éves belső védő Szántó Mihály, rajta kívül több név is szerepel a veszteséglistán. Közéjük tartozik a Nagyváradra hazatérő Sundas Anatolis-Alexis (28), a DEAC II-es csapatához tartó Karikás Krisztián Norbert (26), vagy az NB II.-es Budaörshöz szerződő Molnár Márkó Miklós (21). Nincs még új klubja, de ugyancsak távozik Szilágyi Szebasztián (21), a fiatal Bereczki Bence (18) és Molnár Szabolcs Olivér (19). A pótlásukra egyelőre két játékos érkezése tekinthető biztosnak. A Salgótarján NB III.-as gárdájából kerül a klub kötelékébe a középpályán otthonos Bartók István Dániel (23), valamint a Gyulai TFC középpályása, Pohl Roland (19). Mellettük több fiatal pályázik a piros-fehérek mezére, de az esetükben még nem született meg a végleges döntés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában