Tollaslabda

2022.01.21. 09:48

Olimpikon járt a csabaiaknál

Nagy megtiszteltetésben lehetett része a csabai tollaslabda sportnak, hiszen egy közös edzés keretében a Körös Tollaslabda Sportegyesület (KTSE) vendége volt a huszonháromszoros magyar bajnok Krausz Gergely olimpikon tollaslabdázó. A közelmúltban visszavonult, sokak számára példakép sportoló saját motivációjából adódóan, egyfajta utazó sportnagykövetként látogat el az év elején az ország számos tollaslabda klubjába a személyes kapcsolatteremtés, illetve az ott zajló utánpótlás munka motiválása, megismerése érdekében.

V. L.

A Körös Tollaslabda Sportegyesület nagy lelkesedéssel fogadta Krausz Gergelyt

Gergőt nagy izgalommal fogadta a KTSE apraja-nagyja a Lencsési Általános Iskola tornatermében, ahol egy közös bemelegítést követően azonnal a játék került előtérbe. Véget érni nem akaró egyéni és páros villámcsaták során ostromolták a gyerekek és a felnőttek az olimpikont és természetesen mindenki egy-egy trófeát érő pontot szeretett volna elcsípni tőle. A játék után az utolsó fél órát a világot bejárt sportoló élménybeszámolói, illetve a feltett kérdések sora töltötték ki. A közös fotók és mez aláírások begyűjtése után Gergőt végül egy minimális protokollal – csabai kolbásszal és egyéb helyi termék finomságokkal – engedték útnak a békéscsabaiak, bízva abban, hogy lehetőség szerint, akár időről-időre visszatér majd hozzájuk.

Mitykó László, Körös Tollaslabda Sportegyesület elnöke a látogatás kapcsán elmondta, rendkívül jó ötletnek tartja a neves sportoló országjárását, amely számos sportközösség számára adhat plusz motivációs erőt, amelyre a pandémiával sújtott sportágnak most nagyon nagy szüksége van. Az utánpótlás korosztály lelkesítésén túl pedig a Magyar Tollaslabda Szövetségben alelnöki posztot is betöltő olimpikon közvetlen bepillantást nyerhet a hazai klubok sportéletébe, szervezeti működésébe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában