Labdarúgás - Megye I.

2022.01.12. 11:06

Megkezdte a téli felkészülést a Csabacsűdi GYLSE

Hétfőn megkezdték a téli felkészülést a Csabacsűdi GYLSE labdarúgói.

G. P.

Illusztráció: Shutterstock

A megyei I. osztályú bajnokság 10. helyezettjénél változatlanok a célok: a bennmaradás kiharcolása mellett a saját nevelésű fiatalok további rutinszerzése és csapatba építése jelenti a fő prioritást.

– Az első két hét az erőállapot javítására szolgál, ez az időszak összesen nyolc kemény foglalkozást tartogat a játékosok számára – mondta el Sechna Gábor edző, akinek a munkáját továbbra is Kiri Mihály segíti.

– A folytatásban heti hármat edzünk és az edzőmérkőzések is előtérbe kerülnek. Tesztmeccsekből ötöt iktattak programba a csabacsűdiek, akik a felkészülés prológjaként részt vettek az Oros Ablak-Békés Megyei Teremkupa szeghalmi selejtezőjében. Mivel megnyerték a csoportjukat, ott lesznek Orosházán, a sorozat január 16-i nyolcaddöntőjében is.

Az ősszel rendelkezésre álló keretet illetően annyi változás akad, hogy az idény közben leálló Gombár Erik Kondoroson kezdte meg az alapozást, Magyar Martint pedig a Szarvas „rendelte haza”, a sorsát illetően azonban később születik döntés. Új arc egyelőre nincs az öltözőben, nem is terveznek számottevő változást, inkább a helyi utánpótlásból felkerülő fiataloknak szánnak több teret.

A tervezett felkészülési mérkőzések időrendje

Január 22., szombat, ?: Tiszaföldvári VSE II.–Csabacsűdi GYLSE (Örményes)

Január 29., szombat, 11.00: Kondorosi TE–Csabacsűdi GYLSE

Február 2., szerda, 18.00: Gyulai TFC–Csabacsűdi GYLSE

Február 5., szombat, 10.00: Szentesi Kinizsi-SZTE–Csabacsűdi GYLSE

Február 12., szombat, ?: Mezőmegyer SE–Csabacsűdi GYLSE.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában