labdarúgás NB III.

2021.10.24. 17:26

A BKV Előre legyőzte a csabai fiatalokat

BKV Előre–Békéscsaba 1912 Előre II 4–1 (2–0).

V.L.

Labdarúgás NB III.-as-mérkőzés. Budapest, 60 néző. V.: Katona B. BKV Előre: Horváth G. – Kubó (Kiss D., 69.), Girán, Ferkó, Forgács (Ihos, 69.) – Pokó (Jáger, 77.), Szabó N., Csanálosi (Szabó Á., 52.), Tóth Sz. – Gyurkó (Egressy, 77.), Mile. Vezetőedző: Ifj. Albert Flórián. Békéscsaba II: Laky – Hodonicki (Styecz, 61.), Balog Zs., Czvalinga, Zelik (Kasik, 72.) – Váradi (Farkas Á., 61.), Varga T., Zvara, Bónus – Tóth P. (Cservenák, 72.), Oláh Á. (Bukor, 77.). Vezetőedző: Brlázs Gábor.

Kezdettől a közlekedésiek léptek fel támadólag, a 12. percben a vezetést is megszerezték Mile révén, aki egy védelem mögé belőtt labdát emelt át Laky kapuson, 1–0. A házigazdák irányították a játékot, a csabaiak jobbára védekezésre szorultak. A másik fővárosi találathoz Laky hibájára is szükség volt félóra múltán, aki Szabó N. lövése után a saját kapujába ejtette a labdát. A második félidő hazai góllal kezdődött, Mile ezúttal egy kiugratás végén talált kapuba. A BKV nem állt le, és az 55. percben Gyurkó büntetőjével négyre növelte az előnyét, 4–0. Félő volt, hogy a Békéscsaba nagy zakóba szaladhat bele, de megmaradt a tartása és a végén Zvara révén még szépíteni is tudott, 4–1.

A fővárosi együttes igazolta jó hírét, és szervezett játékkal, megérdemelten tartotta otthonában a három pontot, és visszavette a vezetést a tabellán a Kazincbarcika veresége után. G.: Mile, a 12., a 48., Szabó N., a 30., Gyurkó (11-esből) az 55., ill. Zvara, a 91. percben. Jó: Mile, Ferkó, Tóth Sz., ill. senki.

Brlázs Gábor: – Nem véletlenül nem sikerült itt még egyetlen csapatnak sem pontot szereznie a BKV otthonában. Ezúttal ránk nem jellemző módon megilletődötten kezdtünk, ráadásul ami hibát el lehet követni egy meccsen, azt mi el is követtük. Nem volt esélyünk a pontszerzésre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában