röplabda

2021.09.07. 09:25

Sorsoltak a Magyar Kupában

A Magyar Röplabda Szövetség illetékes bizottságának közreműködésével megtartották a Magyar Kupa 2021–2022-es idényének sorsolását.

G. P.

A nők mezőnyében 24 csapat nevezett a sorozatra. A versenykiírás alapján az előző évben az első négy közé jutó csapatok (a Swietelsky-Békéscsabai RSE ezüstéremmel zárta a tavalyi kiírást) mostani sorozatban is csak az elődöntőben kerülhetnek össze. Az azonos osztályban szereplő csapatok (ilyennek számít az Extraliga és az NB I-es Liga) oda-visszavágós rendszerben vívják a párharcokat, míg a különböző osztályúaknál az alacsonyabb osztályú csapat pályaválasztásával, egy mérkőzésen dől el a továbbjutás.

Immár eldőlt, hogy Swietelsky-Békéscsabai RSE, a Gödöllői RC és a Veszprém Volley találkozó győztese ellen kezdi majd meg szereplését a sorozat nyolcaddöntőjében. Amennyiben a papírformát vesszük alapul, akkor a csabaiaknak a negyeddöntőben az MTK együttesével kell megküzdeniük a legjobb négy közé kerülésért.

A pontos időpontok az ellenfelekkel való egyeztetés után válnak ismertté.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában