Kézilabda

2021.07.19. 08:48

Két új játékos érkezett a Békéshez

Az NB I. B-s Optimum Solar-BFKC csapata két új játékost igazolt a napokban. A 21 éves Hrabák Miksa balszélső az NB I.-es Budakalászból érkezett. A fiatal játékos a következőket mondta a klub honlapjának.

– Kilenc évvel ezelőtt, 2012-ben kezdtem kézilabdázni, valahogy a londoni olimpia magával ragadott. Az Elektromosban hat évet játszottam az utánpótlás csapatokban. Majd a Budakalászhoz igazoltam, ahol az NB II.-ben bajnokságot nyertünk a felnőtt csapattal, illetve utánpótlás csapatban is elég jól szerepeltünk. Majd 2019-től az NB I.-ben kaptam lehetőséget. Örömmel jöttem Békésre, szeretnék további fejlődni, mindent megteszek majd azért, hogy a csapat jól szerepeljen. Abban bízom, hogy a soron következő szezont nem fogja széttördelni megint a koronavírus. Remélem kamatoztatni tudom majd az NB I.-es tapasztalatomat és hasznos, eredményes játékosa leszek a békési együttesnek.

A 34 éves kapus, Kiss Olivér az NB I. B Keleti csoportjának bajnokától, a Kecskeméti TE csapatából érkezett Békésre. A nemzetközi játékvezetőként is működő hálóőr így nyilatkozott.

– Miután a Kecskemétnél körvonalazódott a bajnokság megnyerése, megkeresett Nagy Richárd békési ügyvezető, akivel végül percek alatt megtudtunk egyezni az átigazolásról, így fel sem merült, hogy másik csapathoz menjek. Ami a játékvetetést illeti, az eddigi évek tapasztalatai alapján, a hazai mérkőzéseimet tudom majd menedzselni, hogy ne legyenek ütközések, a nemzetközi téren minimálisan lehetnek ütközések, de java részben hétköznapokra kerülnek ezek a mérkőzések. Bízom benne, hogy a bajnoki találkozók nagy részén ott tudok majd lenni a csapattal, és segíteni tudom a céljai elérésében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában