Labdarúgás - Megye I.

2021.07.10. 09:58

Elkezdik az edzéseket Jaminában

Mindössze három edzőmérkőzést vív a nyári felkészülési időszakban a Jamina SE csapata. Az erzsébethelyi alakulat július 13-án kezdi meg az alapozó munkát a megyei I. osztályú bajnokság augusztus 14-i nyitányára.

G. P.

Pozsár Gábor irányítása mellett heti három gyakorlás szerepel a kék-fehér alakulat programjában, amely már az első szombattól tesztmérkőzéseket is játszik. A partnerek között lesz az I. osztály abszolút újoncának számító Okány, az A-csoportban induló Mezőberény, valamint a sárrétiekhez hasonlóan riválisnak tekinthető Csabacsűd. A bajnokság főpróbáját pedig a Magyar Kupa jelenti majd, melynek sorsolása pillanatnyilag még nem ismert.

Az viszont már tudott dolog, hogy a keménységéről és nagy munkabírásáról ismert Murvai Dávid távozik a csapattól és Körösladányban kezdi meg a felkészülést. A 32 éves középpályás távozásán túl nem számítanak jelentős játékosmozgásra Jaminában, egy-két kiszemeltjük akad, akiket szívesen látnának soraikban.

A felkészülési mérkőzések tervezete:

Július 17., szombat, 10.00: Jamina SE–Okány KSK

Július 24., szombat, 10.00: Jamina SE–Mezőberényi LE

Július 31., szombat, 10.00: Jamina SE–Csabacsűdi GYLSE

Augusztus 7., szombat, 17.00: Magyar Kupa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában