Labdarúgás

2021.06.12. 13:40

Uram János a Vasasban folytatja

A Békéscsaba 1912 Előréből igazolt kapust a Vasas. A 20 éves Uram János – akinek a szezon végén lejár a szerződése Békéscsabán – 2023. június 30-áig írt alá az NB II.-es fővárosi együtteshez – olvasható a piros-kék klub honlapján. A 192 centiméter magas játékos 30 alkalommal védett eddig az NB II.-ben, ötször pedig a Magyar Kupában.

V. L.

Fotó: Picasa

– Nagyon nagy lehetőségként tekintek arra, hogy a Vasasnál védhetek, boldog vagyok, hogy egy ekkora múltú klub játékosa leszek. Éppen ezért sokat várok saját magamtól és csapatunk következő idénybeli szereplésétől is. Éppen ezért sokat várok saját magamtól és csapatunk következő idénybeli szereplésétől is. A szerződéssel megváltozik az életem, a következő időszak más lesz, mint ami eddig volt. Szeretnék minél hamarabb bemutatkozni a csapatban, és nem titkolt célom, hogy a jövőben válogatott kapus is lehessek – nyilatkozta a fiatal futballista a Vasas honlapján.

Forrás: vasasfc.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában