Röplabda

2021.06.23. 11:20

A külföldi játékosok közül csak Marta Drpa marad Békéscsabán

Június utolsó hetéig lesz edzésben a Békéscsabai RSE felnőtt csapata, amelyeken az egyéni képzésé a főszerep. Kis szünet után augusztus 2-án kezdődik a felkészülés az új szezonra.

G. P.

A klub hivatalos honlapján Baran Ádám elnök nyilatkozott, aki beszélt a következő szezon játékoskeretéről.

– Bár a keret még nem teljes, de megfelelő ütemben zajlanak a folyamatok. Fokozatosan jelentjük be az érkezőket, többek közt a héten is fény derül egy új játékos személyére. A magyar maggal már hónapokkal korábban megállapodtunk, így eldőlt, hogy Molcsányi Rita, Rády Boglárka, Kertész Petra, Glemboczki Zóra, Pekárik Eszter, Szatmári Lilla és Zólyomi Rebeka békéscsabai színekben szerepel.

Baran Ádám (balra) és Szara Kliszura (jobbra) aláírják a szerződést /Forrás: brse.hu/

Cicic Marijának nem tudták garantálni, hogy első számú feladó lesz, így ő távozott. Eddig egyetlen új érkezőt jelentettek be a szerb Szara Kliszura személyében. A tavalyi csapat idegenlégiósai közül egyedül a szerb Marta Drpa marad Békéscsabán. Marasztalták az amerikai Lindsey Vander Weidét is, de ő egy nagyobb városban képzelte el a jövőjét.

– Barbora Kosekova, Tina Grudina, Manolina Konstantinou, Katerina Zhidkova számára további sikereket kívánunk a pályán és a magánéletben egyaránt – mondta az elnök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában