Labdarúgás

2021.04.28. 13:10

Kevesebb kiállítás, kevesebb büntetés

A megszokotthoz képest ezúttal mindössze tíz a hétvégi bajnoki mérkőzéseken kiállított játékos ügyében kellett határozatot hoznia szokásos keddi ülésén az Magyar Labdarúgó Szövetség Területi Igazgatóság fegyelmi bizottságának (FEB) – derül ki az MLSZ körleveléből.

G. P.

A kunágotai Csatlós Zoltán kapta a legsúlyosabb büntetést, aki 3 bajnokin nem állhat csapata rendelkezésére, ezen felül három egyesület kapott pénzbüntetést túlzott színes lap halmozásáért.

Íme, a tárgyalóteremből kapott határozatok tételes listája:

A felnőtt labdarúgóknál Csatlós Zoltán (Kunágota) 3, Barcsay Attila András (Doboz) 2, Szász György (Gyula), Vincze Gyula (Köröstarcsa), Fürj Mihály (Zsadány) és Szijjártó Gábor (Gádoros) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

Az utánpótláskorúaknál Szász Csaba (Kondoros U17) és Szabó László (Körösladány U17) 2-2, Rózsa Csaba Antal (Okány U19) és Szabó Alex Imre (Medgyesegyháza U19) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

Színes lapok miatt a Tótkomlósi TC 6000, a Méhkeréki SE és a Békési FC 5-5000 forint pénzbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában