Labdarúgás

2021.04.07. 12:17

Enyhébb büntetéseket kaptak a játékosok

Mindössze egy játékos kapott hosszabb eltiltást az MLSZ Területi Igazgatóság fegyelmi bizottsága (FEB) szokásos keddi ülésén.

G. P.

A felnőtteknél Gombár Erik (Csabacsűd), Tatár Sándor és Gedó Lóránt (mindkettő Szeghalom), Buzás Bálint Pál (Békésszentandrás), Kun Szabó Erik (Gádoros), Baji Gergő (Telekgerendás) és Tokai Krisztián (Füzesgyarmat) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva.

Az utánpótláskorúaknál Szijjártó Gábor (Gádoros U19) 2, Fucskó Dániel és Dénes Balázs Gábor (mindkettő Orosháza U15), Malkócs Alex (Kétegyháza U19), Fülöp Ferenc Frigyes (Medgyesegyháza U19), Farkas Krisztián és Szijjártó Dominik Maximilián (mindkettő Gádoros U19) 1-1 soron következő bajnoki mérkőzéstől eltiltva. Szabó Márió (Atletico) 2021. május 17-ig a játéktól eltiltva.

A FEB Kiss Lajost (Szeghalmi FC) 1 soron következő bajnoki mérkőzésen eltiltotta a sportszakemberi tevékenységtől. A Gerlai SE-t 1 soron következő hazai bajnoki mérkőzésen sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezte.

Színes lapok miatt a Szeghalmi FC 12 ezer, az Orosházi MTK-ULE 1913 5 ezer forint pénzbüntetést kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában