Kézilabda

2021.04.05. 10:39

Bátran játszottak a bajnokaspiráns ellen

Kikapott a Szarvasi NKK a FKSE Algyő csapatától.

G. P.

FKSE Algyő–Szarvasi NKK 32–21 (18–8)

NB II.-es mérkőzés. Női. Domaszék, zárt kapuk mögött. V.: Nagy L., Szekeres. Szarvas: JUHOS –Tasgyik 1, Gabnai 3 (1), Paska 2, MAJOROS 12 (7), Buzási 3, Trnyik. Cs.: Skorka (kapus), Ábrahám, Jani, Nyerges, Brachna, Fodor. Edző: Száva Flórián. Az Algyő legjobb dobója: Lovistyék 6. Kiállítások: 12, ill. 12 perc. Hétméteresek: 5/3, ill. 8/8.

A korábbról elhalasztott mérkőzésen a bajnokaspiráns algyőiek gyors lerohanások után rendre betaláltak a szarvasi kapuba és a 8. percben 5–2-re elhúztak. A vendégek a kezdeti megilletődöttség után felvették a mérkőzés ütemét és kiegyenlítettebb lett a játék. A hazaiak azonban felpörögtek a félidő utolsó öt percében és a szünetig 10 gólra növelték a különbséget. A 2. felvonásban feljavult a szarvasiak védekezése, és támadásban látványos gólokkal terhelték meg az algyőiek kapuját. A vendéglátók sorozatos időkéréssel próbálták a vendégeket kizökkenteni és végül egy góllal nyerték a második félidőt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a beol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában